Charge Point Operator (CPO)

Mobility Pulse Charge management

Ga gewoon zitten en ontspan terwijl wij voor uw laadbehoeften zorgen.

Wij maken het laadbeheer stressvrij, zodat u de perfecte controle heeft.

Abonnement Oplaadinfrastructuur

Backoffice BASIC

  • geautomatiseerd facturatiesysteem
  • Online/ App beheer over de laadpunten
  • Online/ App beheer over de laadpassen
  • 24/7 helpdesk
  • Online noodzakelijke firmware updates
Home
Business (semipubliek)

Backoffice PLATINUM

  • incl. Backoffice OPTIMAL services
  • Periodiek onderhoud (elke 2 jaar)
  • 6 jaar kosteloos vervangen indien defect
  • Levenslang firmware updates
  • Interventie service binnen 24u
Business (semipubliek)
Public

*Voorwaarden zijn van toepassing zolang het abonnement actief is.
**Home: Verrekening binnen het LMS platform, kaarten van providers die LMS gebruiken.
***Business: Verrekening met kaarten via roaming (Total, RadiusEV,...).

Je laadpunt beheren met het Mobility Pulse beheersysteem.

Voeg slimme diensten toe aan je laadpunt door het te verbinden met het Mobility Pulse online beheerplatform. Je krijgt inzicht in je laadsessies, stelt je laadpunt open voor (betalend) gebruik door gastgebruikers of laat je werkgever of eigen zaak de thuislaadsessies voor je elektrische wagen terugbetalen.

De Mobility Pulse Backoffice is bij de meest geavanceerde en uitgebreide op de markt. Het platform is interoperabel met andere platformen en protocollen en is niet gekoppeld aan 1 specifieke hardware/laadpaaltechnologie.

Efficiënte administratie

Alle laadsessies van gekoppelde laadpalen worden automatisch verrekend en vergoed. Laadsessies exporteren en handmatig declareren is verleden tijd.

Tarief management

Beheer locaties en bepaal zelf tarieven voor laadsessies. Per kilowattuur, per laadsessie, of per minuut. Zo houd je grip op de kosten, en maximaliseer je jouw inkomsten.

Toegangsgroepen

Bepaal wie er mag laden door toegangsgroepen aan te maken met medewerkers of laadpas nummers. Binnen de toegangsgroep kun je een apart tarief instellen, zodat je medewerkers bijvoorbeeld voordeliger op kantoor kunt laten laden.

Laadpas management

Beheer alle laadpassen van je organisatie eenvoudig vanuit jouw eigen account. Nieuwe laadpassen aanvragen en blokkeren doe je gemakkelijk zelf.

24/7 helpdesk support

EV-rijders kunnen bij eventuele problemen met de laadpaal direct contact opnemen met onze supportafdeling, deze is 24/7 bereikbaar.

Privé laden

Wil je de toegang tot jouw (thuis) laadpunt beperken voor eigen gebruik? Dan kunnen we de laadpaal instellen op privé laden. Je kunt de laadkosten dan nog steeds verrekenen met jouw bedrijf of werkgever.

Semi-publiek laden

Wil je de toegang tot jouw zakelijk laadpunt beperken voor klanten of kantooruren? Dan kunnen we de laadpaal instellen op business/semi-publiek laden.

Publiek laden

Wil je de toegang van jouw laadpunt open zetten voor publiek laden? EU wijde roaming met Hubject / E-Clearing / Gireve / Eviolin zorgt voor de meest complete dekking. Er is een directe verbinding met andere roaming aanbieders.

Laadpaal bedienen op afstand

Je krijgt meldingen wanneer er iets mis is met je laadpaal, en bent zelf in staat om je laadpaal op afstand te resetten.

Split billing integratie

Split billing is handig als u een elektrische bedrijfswagen hebt en een laadpaal bij u thuis. Want dankzij deze optie kan u de elektriciteitskosten die gelinkt zijn aan het opladen van uw wagen automatisch factureren aan uw werkgever, of aan uw eigen zaak.

Meertalig platform

Het hele platform is meertalig en uitbreidbaar op aanvraag.

Realtime status

Alle laadpunten zijn op map beschikbaar met hun real time status informatie.

Wat kan Mobility Pulse precies voor u betekenen als CPO?

Mobility Pulse is een Charge Point Operator (CPO) dat verantwoordelijk is voor het beheren en exploiteren van een netwerk van laadpalen voor elektrische voertuigen.

Wat zijn enkele van onze belangrijkste taken:

Operationele taken:

Commerciële taken:

Ons doel als CPO:

Het doel van Mobility Pulse is om een betrouwbaar, toegankelijk en gebruiksvriendelijk laadnetwerk te bieden voor elektrische voertuigen. Zo dragen we bij aan de groei van duurzame mobiliteit.

Laten we praten

Laten we er samen iets geweldigs van maken. We worden vertrouwd door meer dan 4000+ klanten. Sluit u bij hen aan door gebruik te maken van onze diensten en laat uw bedrijf groeien.

Contacteer ons